Με την πρόεδρο κα Τίνα Ζέκκα και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Νομού Ιωαννίνων,  συναντήθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Τατιάνα Καλογιάννη συνοδευόμενη από τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Μάχη Κύρκου, Σπύρο Γκίζα και Νίκο Κρικώνη

Η συζήτηση ήταν μακρά, σε θερμό κλίμα και περιέλαβε όλα τα κρίσιμα θέματα που αφορούν τους ΟΤΑ και τους εργαζομένους σε αυτούς. Κυρίως συζητήθηκε η ανάγκη αλλά και δυσκολία –λόγω του σχετικού νομικού πλαισίου- πρόσληψης νέου μόνιμου προσωπικού, οι διατάξεις που αφορούν τους εργαζόμενους με καθεστώς πρόσληψης διμήνου, καθώς και ο προγραμματισμός για την προμήθεια των μέσων ατομικής προστασίας (ΜΑΠ), δηλαδή του απαραίτητου εξοπλισμού για την προστασία των εργαζομένων από τραυματισμούς ή και ασθένειες στον χώρο εργασίας τους. Τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου τόνισαν και εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τις εξελίξεις στη λειτουργία του οργανισμού του Δήμου, λόγω της υποστελέχωσης των υπηρεσιών σε νευραλγικούς τομείς όπως Τεχνικές Υπηρεσίες, Εργοτάξιο, κλπ.

Η Τατιάνα Καλογιάννη σχετικά ανέφερε: «Οι εργαζόμενοι στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποτελούν το ακρογωνιαίο λίθο της λειτουργίας των οργανισμών αυτών. Η εκάστοτε δημοτική αρχή οφείλει να έχει συνεχή, αδιάλειπτη και ειλικρινή συνεργασία, υπό καθεστώς αλληλεγγύης και σεβασμού, με τα στελέχη της διοίκησης του δήμου. Η δημοτική Παράταξη ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023, ως η αυριανή δημοτική αρχή, δεσμεύεται να αναπτύξει συνεργασία με τους εργαζομένους του δήμου, η οποία θα οικοδομηθεί στον ειλικρινή διάλογο με τεκμηριωμένη επιχειρηματολογία, δεδομένου ότι κάθε άλλη πολιτική πρακτική αποβαίνει σε βάρος της παραγωγής έργου που έχει ανάγκη η κοινωνία και οι συνδημότες μας.»

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!