Συναυλία αλληλεγγύης για τον λαό της Παλαιστίνης διοργανώνουν το Σάββατο 23 Μάρτη στις 12 μ. στην παραλία Πρέβεζας μπροστά στα Δικαστήρια το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥΣωματεία και φορείς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Στο κάλεσμά της η Εκτελεστική Επιτροπή του ΝΤ Πρέβεζας της ΑΔΕΔΥ σημειώνει ότι εκφράζει «τη σταθερή και αταλάντευτη αλληλεγγύη µας στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στη συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική ισραηλινή κατοχή.

Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Πατρίδα και Ελευθερία!

Εδώ και 75 χρόνια το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, µε την ανοιχτή στήριξη των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ και του ελληνικού κράτους, δολοφονεί έναν ολόκληρο λαό. Χωρίς σταματηµό συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί και οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, αυξάνοντας συνεχώς τις τραγικές απώλειες του Παλαιστινιακού λαού, µε δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία παιδιά και γυναίκες».

Κάλεσμα στη συναυλία αλληλεγγύης στον λαό της Παλαιστίνης το Σάββατο 23/3 στις 12:00 στην παραλία Πρέβεζας, μπροστά στα δικαστήρια  απευθύνει και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Νομού Πρέβεζας.

Η ανακοίνωση

Σαν Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πρέβεζας εκφράζουμε την σταθερή και αταλάντευτη αλληλεγγύη μας στον πολύχρονο αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στην συνεχιζόμενη, βάρβαρη και δολοφονική Ισραηλινή κατοχή. Στηρίζουμε ανεπιφύλακτα τον αγώνα του λαού της Παλαιστίνης για Πατρίδα και Ελευθερία, καταδικάζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το έγκλημα που συντελείται στην Παλαιστίνη από την Ισραηλινή προκλητική επιθετικότητα με τη βοήθεια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ, την ανοχή της Ε.Ε. και την ανοιχτή εμπλοκή της Ελληνικής κυβέρνησης.

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί και οι δολοφονικές επιθέσεις του ισραηλινού κατοχικού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας, αυξάνοντας συνεχώς τις τραγικές απώλειες του Παλαιστινιακού λαού, με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς και τραυματίες, στη συντριπτική τους πλειοψηφία παιδιά και γυναίκες. Τουλάχιστον 31.272 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί στις 160 μέρες των ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα και άλλοι 73.024 έχουν τραυματιστεί, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.
Την ίδια ώρα, το Ισραήλ συνεχίζει να χτυπά τους Παλαιστίνιους αμάχους, που αναζητούν ανθρωπιστική βοήθεια για να γλιτώσουν από τον λιμό που έχουν προκαλέσει οι βάρβαρες επιθέσεις του.

Σε αυτό το έγκλημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια μας, δεν μπορούμε να μένουμε αμέτοχοι, ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της χώρας μας πρέπει τώρα πιο δυναμικά να πρωτοστατήσουν στον αγώνα ώστε να σταματήσει η ελληνική κυβέρνηση κάθε διευκόλυνση, εμπλοκή και σχέση με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

Αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967. Καμία συμμετοχή της πατρίδας μας στα σχέδια των εμπόρων του πολέμου, να γυρίσει πίσω η φρεγάτα και να μην υπάρχει καμία διευκόλυνση στους ιμπεριαλιστές που θέλουν να ξαναμοιράσουν τη Γη με το αίμα των παιδιών του λαού

Οι λαοί στεκόμαστε στην σωστή πλευρά της ιστορίας, ενάντια στην ισραηλινή κατοχή και τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, στεκόμαστε στο πλευρό του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΣΑΒΒΑΤΟ 23/03, 12:00 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!