Την περασμένη εβδομάδα επισκέφτηκαν την πόλη μας και συζήτησαν με τους πολίτες των Ιωαννίνων οι εξής Υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής.
Δημόπουλος Παναγιώτης, όπου συναντήθηκε με τα μέλη της Ν.Ε. Ιωαννίνων, πολίτες και περιβαλλοντικές οργανώσεις της περιοχής μας. Ανέδειξε τα θέματα της κλιματικής αλλαγής και του περιβάλλοντος, καθώς και τις προτάσεις τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών.
Μανιάτης Ιωάννης, όπου συναντήθηκε με το Δ.Σ. και εκπροσώπους εργαζομένων του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», έδωσε συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Ν.Ε. Ιωαννίνων και στα πλαίσια της παρουσίασης του βιβλίου του «Επειδή δεν υπάρχει Planet B» ανέδειξε τα θέματα που απασχολούν και θα συνεχίσουν να απασχολούν την Ευρώπη στον ευαίσθητο τομέα της ενέργειας. Για το βιβλίο μίλησαν ο Βουλευτής Ιωαννίνων Ιωάννης Τσίμαρης και ο Δήμαρχος Ιωαννιτών Θωμάς Μπέγκας. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Κωνσταντίνος Κυρίτσης.
Επίσης, ο Γιάννης Μανιάτης έθεσε ένα ευρύτερο πλαίσιο για τα θέματα της κλιματικής αλλαγής, παραθέτοντας τις προτάσεις του για την επίλυσή τους και ζήτησε από τους πολίτες τη στήριξή τους ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής και τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές.
Ζαγοράκης Θοδωρής, όπου συναντήθηκε με μέλη της Ν.Ε Ιωαννίνων, συζήτησαν για τα θέματα του αθλητισμού και περιόδευσαν στο κέντρο της πόλης. Ιδιαίτερη στιγμή η επίσκεψή του και η υποδοχή στο bazaar της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα». Καρχιμάκης Λευτέρης, όπου περιόδευσε στο κέντρο της πόλης με τον Βουλευτή Ιωαννίνων κ. Τσίμαρη και μέλη της Ν.Ε Ιωαννίνων. Αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες και το απόγευμα της Κυριακής, παρουσία πλήθους κόσμου τόνισε τις προκλήσεις των επερχόμενων Ευρωεκλογών και ανέδειξε τη σημασία της δικής του υποψηφιότητας.
Κοινός τόπος όλων μας είναι ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής μπορεί και θα καταφέρει να είναι στην όχθη των νικητών στις εκλογές της 9ης Ιουνίου. Στις 9 Ιουνίου το βράδυ, η χώρα δεν θα έχει μόνο αξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης – το ΠΑΣΟΚ. Οι δράσεις μας θα συνεχιστούν με μόνο στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα κρίσιμα ζητήματα που αφορούν τη ζωή τους και αποφασίζονται στο Ευρωκοινοβούλιο. Δεν είναι δυνατόν όλοι οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές ανεξαρτήτως κομμάτων να συμφωνούν ότι το 80% των αποφάσεων που επηρεάζουν τη χώρα μας λαμβάνονται στο Στρασβούργο και στις Βρυξέλλες και ο κ. Μητσοτάκης να μην αποδέχεται την πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη για δημόσιο διάλογο σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!