Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024 και ώρα 13.00 το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου.

Στα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης περιλαμβάνονται κατ’ αρχάς οι εξής επερωτήσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης:

  1. Παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Τόπος να ζεις»: Για τα Διαχειριστικά Σχέδια Βόσκησης.
  2. Παράταξη «ΚΟΙΝΟ των ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ» Για τη χαρτογράφηση του δημογραφικού ζητήματος στην Περιφέρεια Ηπείρου και τις προτάσεις της Περιφερειακής Αρχής για την αντιμετώπισή του.
  3. Παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για τις ενέργειες της Περιφέρειας Ηπείρου για την αποκατάσταση του οικοσυστήματος του Λούρου ποταμού μετά την περιβαλλοντική ζημιά που προκάλεσε
  4. Παράταξη «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΗΠΕΙΡΟΥ»: Για τις ευθύνες της Περιφέρειας Ηπείρου στο εργοδοτικό έγκλημα στην Αρίστη
  5. Παράταξη «ΦΩΣ»: Για τον αποκλεισμό του Διστράτου και την κατάσταση του δρόμου στο Βόρειο τμήμα της Λάκκας Αώου (Κόνιτσα, Ελεύθερο, Παλιοσέλι, Πάδες, Άρματα, Δίστρατο ως Βασιλίτσα)
  6. Παράταξη «ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ Τόπος να ζεις»: Για τη δημιουργία Βιοτεχνικού Πάρκου στην Άρτα

Στην ίδια ημερήσια διάταξης περιλαμβάνεται η έκδοση δύο αδειών πλωτών ταξί στη λίμνη Παμβώτιδα (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων) και δύο θέματα για το πλαίσιο λειτουργίας των πλωτών της Λίμνης (Τροποποίηση του Κανονιστικού Πλαισίου σχετικά με την θέσπιση ορίων ηλικίας πλοίων και δημιουργία κινήτρων για αντικατάσταση κατά προτεραιότητα για σκάφη με κίνηση με ηλεκτροκινητήρα και αντιρρυπαντική – φιλοπεριβαλλοντική συμπεριφορά (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων και Κανονιστικό Πλαίσιο λειτουργίας των δύο νέων πλωτών με άδεια ΤΑΞΙ (εισήγηση: η Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Π.Ε. Ιωαννίνων).

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!