Στην περιοδεία στην Άρτα μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη βρέθηκε και ο γιος του Φρέντι Μπελέρη, Πέτρος, ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου.

Ο γιος του Φρέντι Μπελέρη εκπροσωπεί τον πατέρα του στην υποψηφιότητά του για τις Ευρωεκλογές 2024.

Το απόγευμα, στις 18:30, ο Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για την εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικού τοπίου στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO, στη Βίτσα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άρτα - συνάντηση με τον Πέτρο Μπελέρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άρτα - συνάντηση με τον Πέτρο Μπελέρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην Άρτα - συνάντηση με τον Πέτρο Μπελέρη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης,  συνοδευόμενος επίσης από τον Δήμαρχο Αρταίων Χριστόφορο Σιαφάκα, συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες στον κεντρικό πεζόδρομο της Σκουφά, επισκέφθηκε το πλήρως ανακαινισμένο κτήριο των Παλαιών Δικαστηρίων, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους και συνομίλησε με δικαστικούς λειτουργούς, και στη συνέχεια μετέβη στο αρχαίο “Μικρό” Θέατρο της Αμβρακίας, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών διαμόρφωσης του αρχαιολογικού χώρου.

Τέλος, ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε τα αρδευτικά έργα κοντά στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας και ενημερώθηκε για τη σημασία των παρεμβάσεων που υλοποιούνται για την άρδευση του κάμπου της περιοχής και τον τοπικό πρωτογενή τομέα.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!