Νερό στο μύλο της κόντρας με τη “Νέα Αριστέρα” ρίχνει η νομαρχιακή οργάνωση Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση με την οποία αποτιμά το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής.

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένη η εκλογική επιτροπή και η Ν.Ε.Ιωαννίνων ευχαριστούν τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που έδωσαν όλη αυτή την περίοδο υπεράνθρωπο αγώνα για τη σημαντική θέση που κατέκτησε το κόμμα στο Νομό και σε εθνικό επίπεδο.

Η ανακοίνωση ωστόσο δε μένει στις ευχαριστίες αλλά στρέφει τα βέλη και κατά της Νέας Αριστεράς, ζητώντας την επιστροφή των εδρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Το 17.61 % στο Νομό μας και το 8ο καλύτερο αποτέλεσμα σε πανελλήνιο επίπεδο επιβραβεύουν τον έντιμο αγώνα στον οποίο επιδοθήκαμε όλο αυτό τον καιρό.

Παρά την σημαντική και πρωτόγνωρη αποχή για την οποία ευθύνεται πρώτιστα η Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκράτησε τις δυνάμεις του και αναδείχθηκε δεύτερος πανελλαδικά, μειώνοντας κατά 10 μονάδες τη διαφορά από τη ΝΔ, διαψεύδοντας τις Κασσάνδρες που λίγους μήνες πριν τον κατέτασσαν στη τρίτη θέση.

Παράλληλα οι ψηφοφόροι και του Νομού, όχι μόνο δεν επιβράβευσαν αλλά αντίθετα καταδίκασαν απερίφραστα το ψηφοδέλτιο των διασπαστών του Νοεμβρίου και δεν τους έδωσαν πολιτική νομιμοποίηση για τις 11 έδρες που στέρησαν από το κόμμα μας στο Κοινοβούλιο. Οφείλουν λοιπόν να παραδώσουν πίσω τις έδρες στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με τον Προεδρό μας Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη μας , ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο , προστατεύοντας τα συμφέροντα των συμπολιτών μας και να αναδείξει στην Ευρωβουλή όλα τα σοβαρά θέματα που μας απασχολούν .
«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει στους δύσκολους καιρούς που έρχονται».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!