Κατά τη σημερινή (Τετάρτη 17/7) συνεδρίαση του προεδρείου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη τονίστηκε πως αν η ΝΔ απορρίψει τις τροπολογίες που επανακατάθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση για την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών διυλιστηρίων σε ποσοστό 90% και για την πάταξη της κερδοσκοπίας στην αγορά ενέργειας- τις έχει υποβάλει από το Μάιο- ή δεν τις «αντιγράψει» τότε αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρει την απόλυτη ευθύνη για την ακρίβεια.
Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα να συνεδριάσει την Πέμπτη, 25 Ιουλίου.
Οι τομείς
Οι ομάδες αυτές θα εργαστούν πάνω σε πέντε τομείς: Ιδιωτικό χρέος και τράπεζες, στεγαστική κρίση, μικρομεσαίους, υγεία και εργασία.
Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε να δρομολογηθεί η επεξεργασία νομοθετικών προτάσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το ιδιωτικό χρέος, την στέγη και τα ζητήματα ψυχικής υγείας.
«Ευθύνη της ΝΔ η ακρίβεια»
Επιπλέον τονίστηκε ότι εάν η ΝΔ απορρίψει τις τροπολογίες που επανακατέθεσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την έκτακτη φορολόγηση των υπερκερδών διυλιστηρίων σε ποσοστό 90% και για την πάταξη της κερδοσκοπίας στην αγορά ενέργειας- τις έχει υποβάλει ήδη από το Μάιο – ή δεν τις «αντιγράψει» τότε αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη φέρει την απόλυτη ευθύνη για την ακρίβεια.
Ακολουθήστε το
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.