Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΚ, η εκδήλωση της παράταξης «ΙΩΑΝΝΙΝΑ_2023 Δήμος όλων για όλους».

Η επικεφαλής της παράταξης Τατιάνα Καλογιάννη αφού αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκε τόσο κατά την προηγούμενη δημοτική θητεία όσο και κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο, τόνισε ότι:

«Έδωσα έναν αγώνα έντιμο, καθαρό και με αξιοπρέπεια. Κινήθηκα πολιτικά με στόχο την αλλαγή της εικόνας και λειτουργίας του Δήμου μας και ΟΧΙ παρασκηνιακά. Αναλαμβάνω το 100% των ευθυνών για το εκλογικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι ο στόχος δεν επιτεύχθηκε».

Συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι: «Στη συνείδηση του 18% των ψηφισάντων που μας εμπιστεύτηκε έχουν αποτυπωθεί οι κατευθύνσεις και οι πολιτικές που εμείς διαμορφώσαμε και που πρέπει να ακολουθήσει ο δήμος μας για την αναγέννησή του. Και αυτό, δεν πρέπει να παραβλεφθεί, ούτε να μηδενίσει τον αγώνα μας, ούτε να μας οδηγήσει σε αδράνεια».

Διαβεβαίωσε, κλείνοντας, ότι η δημοτική ομάδα και οι εκπρόσωποι της παράταξης στα όργανα λήψης αποφάσεων για τον Δήμο θα συνεχίσουν να εργάζονται -και για την επόμενη περίοδο- σοβαρά, εποικοδομητικά και τεκμηριωμένα για το αύριο του Δήμου και κάλεσε όλα τα μέλη και τους φίλους της παράταξης να συμμετέχουν στις συλλογικές διαδικασίες και να είναι δίπλα στη δημοτική ομάδα της παράταξης, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι –στο μέτρο των αρμοδιοτήτων τους- να βοηθούν για την επίλυση κάθε μικρού ή μεγαλύτερου προβλήματος. Υπογράμμισε ότι «Ο στόχος είναι ο δήμος μας να λειτουργεί με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα ΟΛΩΝ των συμπολιτών. Το σύνθημα μας εξακολουθεί να είναι: ΙΩΑΝΝΙΝΑ_ Δήμος όλων για όλους».

Κερδισμένη της βραδιάς η κα Αγγέλικα Ρέβη, μέλος της παράταξης, αφού το φλουρί της πίτας που της έτυχε, της επιφύλαξε την προσφορά του βιβλίου «ΙΩΑΝΝΙΝΑ, Πορεία στον τόπο και στον χρόνο», των εκδόσεων ΚΑΠΟΝ.

Η παράταξη ευχαριστεί τον Στάθη Σιούτη για τη φιλοξενία της εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της επιχείρησής του.

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!