Την άθλια κατάσταση υπηρεσιών υγείας στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, καταγγέλλει συγγενής μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην τοπική σελίδα  mypreveza.gr.
Η 87χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Νοσοκομείο με συμπτώματα κορωνοϊου (έντονο βήχα και πυρετό) και υποβλήθηκε αμέσως σε εξετάσεις. Έπειτα και σύμφωνα με την καταγγελία της εγγονής της, η 87χρονη περίμενε με …
υψηλό πυρετό, επί 8 περίπου ώρες στην αίθουσα αναμονής, έως ότου βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Το απόγευμα της ίδια ημέρας και αφού βγήκαν τα αποτελέσματα, τα οποία ήταν αρνητικά στην νόσο covid-19, έγινε η εισαγωγή της στην παθολογική κλινική για λοίμωξη του αναπνευστικού, σε συνθήκες όμως καραντίνας.
Η ηλικιωμένη εισήχθη σε δωμάτιο και της επετράπη να έχει έναν συνοδό (στην προκειμένη περίπτωση ήταν η νύφη της), ενώ για δύο 24ωρα τους απαγορεύθηκε η έξοδος, αλλά και η είσοδος οποιουδήποτε άλλου πλην του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.
Το παράδοξο στην όλη ιστορία είναι πως το δωμάτιο που νοσηλεύτηκε η ηλικιωμένη δεν είχε τουαλέτα, είχε μόνο έναν νιπτήρα και έναν καθρέπτη και αυτά σε άθλια κατάσταση, όπως φαίνονται στην φωτογραφία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!