Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων νομού Ιωαννίνων χαιρετίζει τα εκατοντάδες μέλη του, που προσήλθαν μαζικά για ακόμη μία φορά στις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και αντιπροσώπων στο εργατικό κέντρο και την ομοσπονδία.

Σε αυτές τις εκλογές υλοποιήσαμε την απόφαση της εκλογοαπολογιστικής μας συνέλευσης να μαζικοποιηθεί περεταίρω με νέα μέλη το σωματείο μας. Έτσι σύμφωνα με τα αποτελέσματα συμμετείχαν 718 συνάδελφοι.

Συγκεκριμένα το ψηφοδέλτιο «Εργατοϋπαλληλική Ταξική Συσπείρωση» έλαβε 697 ψήφους και 97,6%. Εκλέγει 7 έδρες στο ΔΣ και 7 αντιπροσώπους στην ομοσπονδία. Το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Παρέμβαση» έλαβε 17 ψήφους, 2,4% και δεν εκλέγει κανένα μέλος στο ΔΣ ή αντιπρόσωπο στην ομοσπονδία.

Αντίστοιχα για αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων ψήφισαν 718. Το ψηφοδέλτιο «Εργατοϋπαλληλική Ταξική Συσπείρωση» έλαβε 692 ψήφους, 96,9% και εκλέγει 14 αντιπροσώπους. Το ψηφοδέλτιο «Αγωνιστική Παρέμβαση» έλαβε 20 ψήφους, 2,8% και δεν εκλέγει κανέναν αντιπρόσωπο.

Η συμμετοχή πλέον των 700 ιδιωτικών υπαλλήλων στις εκλογές επιβεβαιώνει την πλατιά αναγνώριση της αγωνιστικής δράσης του σωματείου. Σε έναν κλάδο που οι ατομικές συμβάσεις ορισμένου χρόνου και η ημιαπασχόληση κάνουν θραύση η συμμετοχή των εργαζομένων στο κλαδικό τους σωματείο επιβεβαιώνει την αποφασιστικότητα τους να μην συμβιβαστούν με τον εργασιακό «μεσαίωνα» που όλοι μας ζούμε. Ελπιδοφόρο στοιχείο αυτών των εκλογών οι πάνω από 250 νέες εγγραφές νέων μελών ιδιαίτερα νέων ηλικιακά εργαζομένων.

Δίνουμε υπόσχεση ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε κανένας ιδιωτικός υπάλληλος να μην βρεθεί μόνος του απέναντι στην εργοδοσία και το κράτος της. Με νέα ορμή και με τις αυξημένες δυνάμεις μας, όλοι μαζί, εντείνουμε τις προσπάθειες να μετρήσουμε βήματα στην οργάνωση μέσα στους μεγάλους χώρους δουλειάς. Δίνουμε συνέχεια στην αγωνιστική μας δράσης για υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας, για μέτρα προστασίας του εισοδήματός μας από την ακρίβεια κ.α. Στην οργάνωση η δύναμη. Στον αγώνα η ελπίδα. Όπλο μας η αλληλεγγύη.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!