Το ταξίδι… προς τα Χριστούγεννα ξεκινάει παρέα με το κουκλοθέατρο Αντράλα που θα μας παρουσιάσουν την καινούργια τους παράσταση “ ‘Ενας καλικάντζαρος στο καραμελάδικο”. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Σταυρακίου. Θα σας παρακαλούσαμε το κάθε παιδάκι να φέρει το μαξιλαράκι του για να καθίσει αναπαυτικά και να απολαύσει την παράσταση με τους φίλους του.

Την επόμενη μέρα θα στολίσουμε και καθώς οι γονείς θα βοηθούν με τον στολισμό της αυλής του σχολείου τα παιδιά θα έχουν την χαρά να γευτούν μια ζέστη σοκολάτα, θα υπάρχει άτομο για να ζωγραφίσει τα όμορφα προσωπάκια τους με Χριστουγεννιάτικο θέμα. Όποιο παιδάκι θέλει μπορεί να συμμετέχει στο εργαστήρι στολισμού μπισκότων – γλυκών και να τραγουδήσουν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια με την συνοδεία μιας κιθάρας.

Και τέλος την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου θα ακολουθήσει χριστουγεννιάτικη ταινία με ποπ κορν στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Σταυρακίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 18:00 Κουκλοθέατρο, στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Σταυρακίου.
Είσοδος 5€ (μόνο τα παιδιά)και σε περίπτωση αδερφού-ης 4€ το παιδάκι.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 11:30. Στολισμός σχολείου και εργαστήρι στολισμού μπισκότων, Δημοτικό Σχολείο Σταυρακίου.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 08:00. Εκδρομή στην Καστοριά.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 18:00, Ταινία “ Τα χρονικά των Χριστουγέννων”, στην αίθουσα του Εκπολιτιστικού συλλόγου Σταυρακίου.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!