Σκηνικό για ταινία του Bollywood αποτελούν πλέον τα Ιωάννινα και ο νομός, καθώς Ινδική εταιρία παραγωγής τις επέλεξε για να πραγματοποιήσει τα πρώτα γυρίσματά της. Στη πόλη βρίσκονται ήδη οι συντελεστές της παραγωγής οι οποίοι ξεκίνησαν τις πρώτες λήψεις.

 

Ο υπεύθυνος της παραγωγής κ.Sunny Pariani δήλωσε : «Είμαι ενθουσιασμένος για το γεγονός ότι η εταιρεία παραγωγής επέλεξε τη γοητευτική περιοχή των Ιωαννίνων και το νομό, ως τοποθεσία για το επερχόμενο bollywood έργο της. Αυτή η περιοχή προσφέρει τη μοναδική αισθητική και μια ζωντανή κοινότητα που αναζητούσαμε για αυτές τις λήψεις.

 

Επιπλέον, η εταιρία μου The Greek Life Inc, η οποία ειδικεύεται στις Υπηρεσίες Διαχείρισης Προορισμού είναι ενθουσιασμένη που θα αναδείξει τη ζωντανή αισθητική, την ιστορία, τη φυσική ομορφιά και την πολιτιστική κληρονομία των Ιωαννίνων και του νομού, σε ένα ευρύτερο κοινό.

 

Αυτή η προβολή θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένο τουριστικό ενδιαφέρον, κάτι που μπορεί να μεταφραστεί σε σημαντικά οφέλη για την τοπική οικονομία και τους κατοίκους της.

 

Ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Ιωαννιτών κ.Θωμά Μπέγκα, τον αντιδήμαρχο τουρισμού κ.Χρήστο Τάτση, τις διοικήσεις του αερολιμένα Ιωαννίνων και του υπεραστικού ΚΤΕΛ, τους επαγγελματίες της πόλης και όλους τους πολίτες που μας βοήθησαν για να πραγματοποιήσουμε τις πρώτες λήψεις, οι οποίες θα συνεχιστούν στα τέλη Ιουνίου. Η ταινία αυτή θα προβληθεί και στο Netflix».

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!