Τα προβλήματα του Νοσοκομείου της Πρέβεζας αναδείχτηκαν κατά τη συνάντηση που είχε το πρωί ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με το διοικητή Δημήτριο Σκανδάλη και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων Κώστα Κύρλα, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην πόλη.

Τα προβλήματα εστιάζονται στις ελλείψεις υλικοτεχνικών υποδομών, προσωπικού, στην υποστελέχωση, η οποία καλύπτεται επικουρικά η με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, ανέφερε ο διοικητής και επισήμανε στον κ. Κουτσούμπα, την αναγκαιότητα σημαντικής βελτίωσης του υπάρχοντος νοσοκομείου ή τη δημιουργία νέου. Παράλληλα ο κ. Σκανδάλης ανέφερε, πως λόγω της ακρίβειας, των αυξήσεων στο ρεύμα και το πετρέλαιο, η όποια αύξηση του προϋπολογισμού εξανεμίζεται, ενώ προσέθεσε ότι υπάρχει τεράστιο πρόβλημα και στην αντιμετώπιση ψυχιατρικών ασθενών, καθώς το νοσοκομείο εξυπηρετεί τρεις νομούς και υπάρχουν ελλείψεις στις κλίνες.

Ο Δ. Κουτσούμπας αφού ενημερώθηκε για την κατάσταση στη δομή υγείας, υπογράμμισε πως το ΚΚΕ πιέζει με τη δράση του την κεντρική εξουσία, να επιλύσει ζητήματα και επισήμανε πως το ζήτημα δεν αφορά τις προθέσεις της διοίκησης, αλλά το ποιες πολιτικές επιλέγονται.

Ο γγ του ΚΚΕ αυτή την ώρα συμμετέχει σε σύσκεψη του σωματείου εργαζομένων στο Νοσοκομείο, καθώς και άλλων σωματείων και φορέων. Στις 5.00 το απόγευμα θα συναντηθεί με φορείς των επαγγελματοβιοτεχνών στο Εργατικό Κέντρο και στις 7.00 μμ, θα μιλήσει στην πολιτική συγκέντρωση, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πρέβεζας «Όαση».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!