Πρόσκληση για γνωριμία, συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων απευθύνει για το Σάββατο 1 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:30 στο Εκλογικό Περίπτερο του ΚΟΣΜΟΥ (Μελανίδη 2), η Γιαννιώτισσα υποψήφια ευρωβουλευτής του κόμματος του Πέτρου Κόκκαλη, Θάλεια Παντούλα.

“Η πρόσκληση απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον και να ανταλλάξουμε ιδέες για ένα πιο βιώσιμο και δίκαιο αύριο σε μια χαλαρή συνάντηση στο Εκλογικό περίπτερο μας πίσω από την Περιφέρεια Ηπείρου” αναφέρει.

Λίγα λόγια για την υποψήφια του ΚΟΣΜΟΥ:

Η Θάλεια Παντούλα γεννήθηκε στα Ιωάννινα το 1989 όπου και έως σήμερα ζει με την οικογένειά της. Έχοντας καταγωγή από δύο χωριά της Ηπείρου, το Πολύδωρο Ζίτσας και το Δεμάτι Ζαγορίου, όπου πέρασε μεγάλο χρόνο της παιδικής και ενήλικης ζωής της, ανέπτυξε από πολύ μικρή την αγάπη της για την φύση και τα βουνά. Για τον λόγο αυτό αποτελεί ιδρυτικό μέλος και εργάζεται σε Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, η οποία έχει ως σκοπό της την ενίσχυση της αποκέντρωσης και τη στήριξη των ορεινών κοινοτήτων. Συμμετέχει ενεργά στο Οικοσύστημα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας της Ηπείρου και στοχεύει στην ανάδειξη ενός άλλου τρόπου κοινωνικής και οικονομικής οργάνωσης που σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Πιστεύει στα Κοινά, στη δημοκρατική τους διαχείριση και συμμετέχει στο ενεργειακό συνεταιριστικό κίνημα, ως μέλος της ενεργειακής κοινότητας Ηπείρου. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με μεταπτυχιακό τίτλο στην Πολιτιστική Διαμεσολάβηση στα Μουσεία από το Πανεπιστήμιο Roma Tre. Εργάστηκε χρόνια στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα ως αρχαιολόγος και μουσειολόγος. Σήμερα εργάζεται ως project manager σε ευρωπαϊκά έργα και προγράμματα που αφορούν στον πολιτισμό, την αγροτική ανάπτυξη, το περιβάλλον και την κοινωνική καινοτομία.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!