Την εβδομάδα που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Στουτγάρδη της Γερμανίας μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για το paragliding παγκοσμίως. Εκεί, ο γνωστός συγγραφέας με διεθνές κύρος και παλιός πρωταθλητής του αλεξιπτώτου πλαγιάς Burkhard Martens, έκανε ειδική αναφορά στα Γιάννενα. Όπως πληροφορηθήκαμε η παρουσίαση αυτή συγκέντρωσε το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκομένων, όπου ζήτησαν επιπλέον πληροφορίες προκειμένου να έρθουν να πετάξουν στην …
περιοχή μας.O Burkhard Martens επισκέφθηκε τα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή τον Οκτώβριο του 2017, προκειμένου να γνωρίσει την περιοχή και να μαζέψει στοιχεία για το νέο του βιβλίο. Η σχολή μας ( Fly & Fun ) ανέλαβε να τον ξεναγήσει και να του γνωρίσει το νέο πεδίο πτήσεων των Ιωαννίνων.

Ο ίδιος έμεινε εντυπωσιασμένος από την φυσική ομορφιά αλλά και τις δυνατότητες της περιοχής όσον αφορά τη δραστηριότητα του αλεξιπτώτου πλαγιάς. H  έκθεση Thermik,( thermikmesse.de ) είναι από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως και στο διήμερο που λειτουργεί υποδέχεται περισσότερους από 30.000 επισκέπτες.

Με τιμή,

Σταύρος Αποστ. Κωστούλας
Υπεύθυνος Σχολής

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!