Δύο άτομα, ανάμεσά τους και ένας ανήλικος, συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσπρωτίας, κατηγορούμενοι –κατά περίπτωση– για κλοπή κατά συναυτουργία και απείθεια.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 15 Μαΐου 2025, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας και του Β΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών εντόπισαν τους δύο κατηγορούμενους τη στιγμή που αφαιρούσαν εξοπλισμό από αποθήκη εταιρείας υγρών καυσίμων.
Η αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων εκτιμάται στις 14.100 ευρώ.
Ο ένας εκ των δύο δραστών συνελήφθη επί τόπου, ενώ ο δεύτερος, ο οποίος είναι ανήλικος, διέφυγε. Ωστόσο, συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα έπειτα από στοχευμένες αναζητήσεις των αστυνομικών.
Στο πλαίσιο της έρευνας κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.
Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και η μητέρα του ανηλίκου, καθώς φέρεται να είχε παραμελήσει την εποπτεία του.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολουθήστε το
στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.