Θεσπρωτία: Συνελήφθη αλλοδαπός για διευκόλυνση εισόδου τεσσάρων παράτυπων μεταναστών
Αλλοδαπός συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, καθώς κατηγορείται ότι διευκόλυνε την είσοδο τεσσάρων παράτυπων μεταναστών στη χώρα.
Συνελήφθη χθες (16-09-2026) το πρωί στην Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για διευκόλυνση εισόδου παράτυπων μεταναστών και για παράνομη είσοδο και παραμονή του στην χώρα.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται πεζός μαζί με τέσσερις ακόμη αλλοδαπούς, στερούμενοι άπαντες νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και διαμονής στη χώρα, οπότε και συνελήφθησαν.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος διευκόλυνε την είσοδο των τεσσάρων αλλοδαπών στη χώρα με σκοπό να τους προωθήσει παράνομα στο εσωτερικό της.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 1.400 ευρώ και κινητό τηλέφωνο.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας.
Ακολούθησε το Epirusgate.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις
πηγή στη Google
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 252033