Σε ανάρτηση του,με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την ανάπλαση και αναβάθμιση της οδού Ανεξαρτησίας,ο πρωην αντιδήμαρχος Θωμάς Γιωτίτσας, αναφέρει τα εξής:
Το πολύπαθο έργο του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου (Open Mall) επιτέλους ξεκίνησε! 2,5 ολόκληρα χρόνια μετά την ένταξη του στο ΕΣΠΑ από τη Δημοτική μας Αρχή και σήμερα, μόλις, οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά. Είναι κι αυτό ένα δείγμα της….ταχύτητας με την οποία υλοποιεί ακόμη και πανέτοιμα έργα που παρέλαβε η τωρινή Δημοτική Αρχή.
Ας ελπίσουμε να ολοκληρωθεί έγκαιρα….
Πρόσφατα επισκέφτηκα για πρώτη φορά το Ναύπλιο….μια βόλτα στην παλιά πόλη ήταν αρκετή για να με πιάσει θλίψη για την εικόνα του δικού μας ιστορικού κέντρου….
Το Open mall από μόνο του δεν φτάνει. Χρειάζεται ευρύτερος και πιο μακρόπνοος σχεδιασμός για την ανάδειξη της περιοχής η οποία θα πρέπει να έχει διπλό στόχο. Από τη μια μεριά την εμπορική αναζωογόνηση με κίνητρα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις να μεταφερθούν εκεί, και από την άλλη τις απαραίτητες παρεμβάσεις ώστε να γίνει ένας σημαντικός τουριστικός πόλος έλξης.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!