Γνωστή στο πανελλήνιο έγινε μέσα από δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento”, η καταδίκη ενός Γιαννιώτη για τον βιασμό της κόρης του, κυρίως λόγω των πολιτικών διασυνδέσεων που φέρεται να έχει, μιας και όπως αναφέρει η εφημερίδα είναι γνωστό στέλεχος της Nέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του κυρίου Σκυλακάκη.

Μάλιστα το2014 ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με τις «Γέφυρες», κόμμα  των Σκυλακάκη- Τζήμερου. Όπως αναφέρει η εφημερίδα αλλά και ο Κώστας Βαξεβάνης σε ανάρτηση του, η αστυνομία δεν προχώρησε στην δημοσιοποίηση το στοιχείω του  και φωτογραφιών του, όπως κάνει σε ανάλογες τέτοιες περιπτώσεις.

Από τις 12 Σεπτεμβρίου, το epirusgate είχε ενημερώσει τους αναγνώστες του για την υπόθεση. Αναλυτικά τότε  γράφαμε τα εξής:

“Τον αποτροπιασμό της κοινωνίας των Ιωαννίνων προκαλεί η είδηση ότι γνωστός Γιαννιώτης καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 18 χρόνια φυλάκιση για βιασμό της κόρης του.

Το δικαστήριο έγινε στην Άρτα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόφαση για την καταδίκη του ήταν ομόφωνη.

Ο καταδικασθείς αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης σε 2ο βαθμό, γιατί δεν κρίθηκε ύποπτος φυγής.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες η ίδια η κόρη κατήγγειλε τον πατέρα της, ότι την βίαζε σε ηλικία 10 με 11 χρονών, με τον πατέρα να αρνείται τις κατηγορίες και να θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι θύμα πλεκτάνης με σκοπό την περιουσία του, που έχουν βάλει στο μάτι η κόρη με την μητέρα της. Κάτι που δεν έγινε δεκτό από το δικαστήριο, που του επέβαλε πρωτόδικα την ποινή των 18 ετών.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!