Ένας άξιος και αποτελεσματικός αξιωματικός εν αποστρατεία, ο κύριος Επαμεινώνδας Ζήκος , που υπηρέτησε 30 χρόνια την Ελληνική Αστυνομία , αφήνοντας μεγάλη παρακαταθήκη προσφοράς και έργου, τιμήθηκε από την Τροχαία Ιωαννίνων. Ο ίδιος συγκίνησε με τη δήλωσή του:” η ζωή μας επιφυλάσσει σημαντικές, ιδιαίτερες αλλά και ανεπανάληπτες στιγμές.
Μια από αυτές ήταν για μένα και η χθεσινή βραδιά που προσκλήθηκα, μαζί με άλλους απόστρατους συναδέλφους, στην κοπή της βασιλόπιτας του Τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων. Μια υπηρεσία που υπηρέτησα για περίπου τριάντα (30) χρόνια και συνεργάστηκα με τους περισσότερους από τους εκεί παρευρισκόμενους. Θυμήθηκα τις δύσκολες, αλλά και ευχάριστες στιγμές και ημέρες που συνυπηρετήσαμε επί σειρά ετών.
Ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση ένιωσα, όταν ο Διοικητής της Τροχαίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κύριος Καρράς Γρηγόριος μου απένειμε την τιμητική πλακέτα για την ευδόκιμη υπηρεσία μου στο Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων. Τον ευχαριστώ από την καρδιά μου, όπως και όλους τους παρευρισκόμενους και δη αστυνομικούς και τους εύχομαι υγεία, καλή συνέχεια και κάθε προσωπική και υπηρεσιακή επιτυχία και να συνεχίσουν να υπηρετούν με το ίδιο ενδιαφέρον, ζήλο και ευγένεια τους πολίτες.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!