Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων προς τιμή των αφυπηρετησάντων Διευθυντών Εκπαίδευσης από το 1984 μέχρι το 2019. Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση την οποία παρουσίασε η Δήμητρα Μπριακου και χαιρέτησαν ο αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου κ. Χαρίλαος Λαζάνης, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών κ. Στέφανος Σίντος, η Αν. Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Ηπείρου κα. Μαρίνα Μπέση, το μέλος του Συμβουλίου της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κα Κατερίνα Πλακίτση και ο Πρόεδρος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Σπυρίδων Σούλης. Παρευρέθησαν η αντιπεριφερειάρχης κα. Αγνή Νάκου, ο αντιδήμαρχος Ζαγορίου κ. Ηλίας Ράπτης, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ζαγορίου και ο πρώην Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Κωνσταντίνος Κώτσης.
Η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων κα. Μαρία Γιαννακού εισηγήθηκε το θέμα «Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων τα τελευταία 40 χρόνια: διοίκηση και προκλήσεις».
Οι τιμώμενοι Διευθυντές Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνος Καραγιάννης, κ. Δημήτριος Ζώης, κ. Ανδρέας Λιόλιος, κ. Γρηγόρης Τζίμας, κ. Ιωάννης Αγγέλης και κ. Νικόλαος Κολιός, παρουσιάστηκαν ξεχωριστά από τους κ. Βασίλειο Κοντογιώργο, κ. Πέτρο Βασιλείου, κ. Παναγιώτη Τασιούλα, κ. Θεόδωρο Τζαρούχη, κ. Κωσταντίνο Πολύζο και κ. Δημήτρη Μπουκομάνη, αντίστοιχα.
Η εκδήλωση έκλεισε με τη χορωδία της Ε΄ Δημοτικού του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων υπό την καθοδήγηση της μουσικού Ουρανίας Νάτση με τη συνοδεία των μουσικών Νίκου Παππά και Ανδρέα Παπουτσή.

 

 

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!