Σε ένα Χριστουγεννιάτικο Πάρκο έχει διαμορφωθεί και φέτος η κεντρική πλατεία των Πραμάντων, δίνοντας ένα ιδιαίτερο χρώμα στην έδρα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο οποίος ήδη δέχεται πολλούς επισκέπτες από Ελλάδα και εξωτερικό για τις ημέρες των εορτών.
Ο στολισμός έχει ολοκληρωθεί και όσοι βρεθούν στα Πράμαντα για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.
Η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου και του εορταστικού διάκοσμου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, και θα συνοδευτεί από μια γιορτή με κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τους μαθητές των σχολείων των Πραμάντων.
Όσοι βρεθούν στην τελετή φωταγώγησης , θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν και χριστουγεννιάτικα γλυκά, όπως δίπλες και λουκουμάδες, μαζί με άλλα κεράσματα, που θα προσφέρει ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων.
Για τη μετατροπή της κεντρικής πλατείας των Πραμάντων, που πλέον φέρει το όνομα «Πρωτομάστορα Κώστα Μπέκα», σε Χριστουγεννιάτικο Πάρκο, καθώς και για τη γιορτή της Πέμπτης, συνεργάστηκαν ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων, οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων, και ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!