Την Πρέσβη της Αυστρίας στην Ελλάδα κ. Hermine Poppeller υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ .Νίκος Γεωργάκος. Ο κ. Γεωργάκος, πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και υπεύθυνο Τουρισμού κ.Λεωνίδα Αργυρό και την ειδική συνεργάτιδά του κ.Σέβη Κονταξή, συζήτησε με την κ. Poppeller θέματα συνεργασιών κυρίως στους τομείς του τουρισμού και του πολιτισμού .
Η διπλωμάτης βρέθηκε στην Πρέβεζα με αφορμή την παρουσία καλλιτεχνών από την Αυστρία στην έναρξη του Preveza jazz festival και στη συνάντηση του Δημαρχείου συμμετείχε και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης κ.Γιώργος Μήτσιος.
Οι κύριοι Γεωργάκος και Αργυρός ανέπτυξαν στην κ. Hermine Poppeller ένα πλάνο με ενδιαφέρουσες συνεργασίες μεταξύ των δύο χωρών, οι οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα η Πρέβεζα να φιλοξενήσει σημαντικές εκδηλώσεις (συναυλίες, προβολές κινηματογράφου κλπ) στους αρχαιολογικούς και λοιπούς χώρους που διαθέτει ο Δήμος.
Η κ. Poppeller παρακολούθησε και ένα βίντεο με χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από την ιστορία, τον πολιτισμό , το οικοσύστημα αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο ψαρέματος νταλιάνι, ενώ ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γεωργάκο και τους συνεργάτες του για την υποδοχή, την φιλοξενία και τα δώρα που της προσφέρθηκαν.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!