Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή και πρώην Υπουργού Γιώργου Αμυρά, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων, μελών και φίλων του συνδυασμού.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού και Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους στην εκδήλωση καθώς και την συνδρομή τους στην προσπάθεια που καταβάλει η Δημοτική Αρχή για να ανταποκριθεί στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των δημοτών παρά τις δύσκολες συγκυρίες. Ταυτόχρονα ανέδειξε τις προτεραιότητες για την χρονιά που διανύουμε επισημαίνοντας πως είναι η ενίσχυση του κοινωνικού τομέα καθώς και η στήριξη του θεσμού της οικογένειας. Ακολούθως μαζί με το βουλευτή έκοψαν τη βασιλόπιτα.

Η τυχερή της βραδιάς, παρέλαβε το συμβολικό δώρο από το Δήμαρχο Μιχάλη Πλιάκο, ενώ χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε θα δοθεί στη Στέγη Αυτιστικών «Ελένης Γύρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!