Με μεγάλη συμμετοχή μελών και φίλων του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Πρέβεζας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δομής.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Κόκκαλης και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας Δήμητρα Αηδώνη, οι οποίοι αντάλλαξαν ευχές με τους ηλικιωμένους, το προσωπικό και όλους τους παρευρισκόμενους εκφράζοντας την ελπίδα η νέα χρονιά να φέρει υγεία, τύχη και χαρά.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και παλτό από ζιμπελίνα

Ο κ. Κόκκαλης στον σύντομο χαιρετισμό του εξέφρασε την συγκίνησή του για την παρουσία του στην όμορφη αυτή γιορτή, διαβεβαιώνοντας ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περαιτέρω αναβάθμιση όχι μόνο της συγκεκριμένης αλλά και όλων των κοινωνικών δομών του Δήμου, προκειμένου να στηριχθούν οι πιο ευάλωτες ομάδες.

Την πίτα ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος Παγκράτης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου, ενώ μουσικοί του Δημοτικού Ωδείου Πρέβεζας έπαιξαν και τραγούδησαν αγαπημένες μελωδίες.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, βιολί, ακορντεόν, κιθάρα και άρπα

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!