Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν στην αίθουσα “Οικία Αθανασιάδη” στην Πρέβεζα οι τρεις συνεργαζόμενοι πολιτιστικοί φορείς Όμιλος για την UNESCO Πρέβεζας, Εταιρεία Βυζαντινών Μελετών Ν. Πρεβέζης και Επιτροπή Πρέβεζα «Ιστορία – Πολιτισμός – Περιβάλλον» .

Χαιρετισμό έστειλε ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας Στράτος Ιωάννου, ενώ την εκδήλωση παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Εμπορίου και Απασχόλησης Αναστάσιος Δράκος, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γούσης, ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Δράκος καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων , ενώσεων κλπ.

Ο επικεφαλής των τριών φορέων Ευάγγελος Κατσίμπρας στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στον ρόλο των πολιτιστικών Σωματείων, τονίζοντας ότι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι διεθνώς αλλά και στη χώρα μας δημιουργήθηκαν για να διασφαλίσουν, να διατηρήσουν και να αναδείξουν την τοπική Πολιτιστική Κληρονομιά.

Ο κ. Κατσίμπρας χαρακτήρισε καθήκον όλων των θεσμικών/κρατικών φορέων να συμβάλλουν στη λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων ,ευχήθηκε σε όλους και όλες ένα δημιουργικό έτος με υγεία και προσωπική ευτυχία ενώ στους παρευρισκόμενους προσφέρθηκε από ένα ημερολόγιο της νέας χρονιάς.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!