Ευχαριστήριο μήνυμα για όσους τον στήριξαν στη συμμετοχή του στις Προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ο Γεώργιος Λαμπρακούλης, PhD, Υποψήφιος στις Προκριματικές Εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ για το Ευρωψηφοδέλτιο στην Εκλογική Περιφέρεια Ηπείρου.

Αναλυτικά:  Με ιδιαίτερη χαρά και βαθιά ευγνωμοσύνη θέλω να σας ευχαριστήσω για την αδιάλειπτη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε, εκλέγοντάς με πρώτο με μεγάλη διαφορά στις προκριματικές εκλογές για το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό Πρέβεζας.

Η στήριξή σας και η εμπιστοσύνη που μου δείξατε είναι για μένα η μεγαλύτερη αναγνώριση της προσπάθειάς μου να υπηρετήσω τις αρχές και τις αξίες μας. Η επιτυχία αυτή ανήκει σε όλους εμάς και είναι αποτέλεσμα της κοινής μας δουλειάς και αφοσίωσης για την ΑΛΛΑΓΗ που πρέπει να πραγματοποιηθεί στον τόπο μας!

Δεσμεύομαι να εργαστώ ακούραστα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας και να εκπροσωπήσω με αξιοπρέπεια και δύναμη τα συμφέροντα του τόπου μας ώστε να ΑΛΛΑΞΕΙ η Πρέβεζα.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την υποστήριξή σας. Μαζί, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την αλλαγή που θέλουμε να δούμε στην Πρέβεζα.”

 

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!