Μαζί με τα 13 μετάλλια που έφερε στα Γιάννενα από την συμμετοχή στον Διεθνή διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής MRC, οι ομάδες του κέντρου «Μελέτη Ελένη Θάνου», μέσω του HERO Hellenic Educational Robotics Organization, έλαβαν προκρίσεις να εκπροσωπήσουν την χώρα μας, σε έναν από τους μεγαλύτερους Παγκόσμιους Διαγωνισμούς Ρομποτικής.

Ο Διαγωνισμός Ρομποτικής  Robotex International συγκεντρώνει ομάδες από 21 χώρες με πάνω από 800 συμμετοχές παιδιών σε ετήσια βάση. Παράλληλα διοργανώνεται φεστιβάλ όπου μηχανικοί, στελέχη, φοιτητές, μαθητές και επιχειρήσεις μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους ηγέτες του κλάδου της τεχνολογίας, να εξερευνήσουν νεοφυείς επιχειρήσεις, να κατασκευάσουν ρομπότ και να εξερευνήσουν την πιο πρόσφατη τεχνολογία.

Το εκπαιδευτικό κέντρο «Μελέτη Ελένη Θάνου» έδωσε στην πόλη των Ιωαννίνων: 3 ΧΡΥΣΑ, 4 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 6 ΧΑΛΚΙΝΑ μετά από την συμμετοχή του στον Διεθνή διαγωνισμό Αθλητικής Ρομποτικής MRC, το καλοκαίρι που μας πέρασε.  

Η αποστολή από τα Γιάννενα μας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Robotex International που θα γίνει στην Εσθονία στις  25-26 Νοεμβρίου 2022 είναι:

Επικεφαλής ομάδων: Ελένη Θάνου

Προπονητής ομάδων: Κωνσταντίνος Μπούρης

Μαθητές Ομάδας Γυμνασίου: 

Ορφέας Μάξιμος Κύρκος και Αλκιβιάδης Ντιναλέξης

Μαθητές Ομάδας Λυκείου: 

Ιωάννης Καλύβας και Συμεών Στασινός

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!