Το Epirus Sport and Health Center έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε μία υπέροχη γιορτή, στη Disco Club Taiga την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου. Με οικοδεσπότες τα μέλη του κέντρου, η εκδήλωση σηματοδότησε μια χαρούμενη περίσταση γεμάτη χαμόγελα, ζωντάνια και μουσική!

 

Οι εκατοντάδες παρευρισκόμενοι δημιούργησαν μια γιορτή, αυτή τη φορά μακριά από τις πισίνες, τα βαράκια και τα γήπεδα. Σε χαλαρή ατμόσφαιρα και υπό τους ήχους καρναβαλικής μουσικής το κέφι απογειώθηκε και ο χορός αντικατέστησε – για μια βραδιά – την προπόνηση! Από την περίσταση δεν θα μπορούσε να λείψει και η καθιερωμένη λαχειοφόρος αγορά, στην οποία συμμετείχαν ανεξαιρέτως όλοι και περιελάμβανε μια σειρά από πλούσια δώρα.

 

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς βέβαια, ήταν η παρουσία του Χρυσού Ολυμπιονίκη της άρσης βαρών Πύρρου Δήμα, ο οποίος δεν έκρυβε τη χαρά του που συμμετείχε στη γιορτή και όλη τη βραδιά έβγαζε φωτογραφίες και συνομιλούσε με τα μέλη του Epirus.  «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραστήκαμε αυτή την αξέχαστη βραδιά με τα μέλη, τους καλεσμένους μας και τον Πύρρο», δήλωσε ο Πέτρος Παππάς, διευθυντής του Epirus Sport and Health Center. “Ήταν μια αληθινή απόδειξη του ζωντανού πνεύματος και της αίσθησης της κοινότητας που καθορίζει τον οργανισμό μας. Ανυπομονούμε για το επόμενο έτος με ανανεωμένη ενέργεια και αισιοδοξία.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!