Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο, μοναδικό στο είδος του – μια ειδική ημιμόνιμη φορητή κατασκευή σταθερού θόλου με καρέκλες για τους θεατές, ταξιδεύει σε όλη τη χώρα προσφέροντας μια μοναδική οπτικοακουστική διδακτική εμπειρία.
Κυρίαρχο χαρακτηριστικό του είναι η ημισφαιρική οθόνη προβολής διαμέτρου 6 μέτρων με επιφάνεια εμβαδού 57 τετραγωνικών μέτρων!
Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο εμπνέει και εκπαιδεύει ανθρώπους όλων των ηλικιών. Από παιδιά του Νηπιαγωγείου μέχρι την Τρίτη ηλικία.
Δείχνοντας τις συναρπαστικές ανακαλύψεις στην εξερεύνηση του διαστήματος, συμβάλλει στην κατανόηση του κόσμου γύρω μας, ανοίγει τους ορίζοντες των θεατών, εμπνέει και εκπαιδεύει για όσα μας περιβάλλουν, για την ίδια τη Γη και τη θέση μας στο σύμπαν.
Με το νέας τεχνολογίας τηλεσκόπιο eVscope, έχουμε τη δυνατότητα παρατήρησης αντικειμένων βαθέως ουρανού – νεφελώματα, αστρικά σμήνη, άλλους μακρινούς γαλαξίες – ακόμη και από αστικό περιβάλλον. Αποθηκεύστε φωτογραφίες κατευθείαν στο κινητό σας.
Ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε!
Οι εικόνες προβάλλονται σε όλη την εσωτερική επιφάνεια του θόλου ώστε να περιβάλλουν πλήρως το κοινό, δημιουργώντας ένα απίστευτα εντυπωσιακό περιβάλλον που συναρπάζει.
Την Κυριακή 16 Ιουνίου και για 6 ώρες θα βρίσκεται στη Ζωοδόχο, από τις 6 μ.μ. ως 12 π.μ. για να χαρίσει μοναδικές εμπειρίες του διαστήματος σε μικρούς και μεγάλους, μια εκδήλωση του Πολιτιστικού και Χορευτικού Συλλόγου Ζωοδόχου

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!