Σημαντική διάκριση για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, το οποίο βραβεύτηκε ως ‘‘Business Superbrand 2021-2022’’, στην κατηγορία «Μη Αλκοολούχα Ποτά», για 3η συνεχόμενη φορά, στο πλαίσιο του διεθνώς αναγνωρισμένου θεσμού SUPERBRANDS Greece.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ έλαβε την υψηλότερη βαθμολογία στo σύνολο των κατηγοριών ποτών που δεν περιέχουν αλκοόλ, ύστερα από αξιολόγηση της ανεξάρτητης Κριτικής Επιτροπής και δημοσκόπηση της κοινής γνώμης, γεγονός που αναδεικνύει για ακόμα μια φορά την αναγνωρισιμότητά του στην ελληνική αγορά και ταυτόχρονα τη συνέπεια και την ευθύνη του προς το καταναλωτικό κοινό που το εμπιστεύεται.

Το βραβείο παρέλαβε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονομής των βραβείων, ο Πρόεδρος της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Νίκος Χήτος , ο οποίος δήλωσε ότι «η διάκριση αυτή, για 3η συνεχόμενη φορά, είναι ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική για εμάς και έρχεται ως αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της εταιρείας μας να εξελίσσεται με γνώμονα την ποιότητα, την καινοτομία, την περιβαλλοντική υπευθυνότητα και τον σεβασμό προς τον Έλληνα καταναλωτή, τον οποίο ευχαριστούμε για την διαρκή εμπιστοσύνη που μας δείχνει εδώ και σχεδόν 35 χρόνια».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!