Σε νέους προορισμούς, σε κάθε γωνιά του κόσμου, θα ταξιδέψει, μετά τα Ιμαλάια, το πανό, που δημιούργησε το Γραφείο Τουρισμού Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, με στόχο να χρησιμοποιηθεί για την τουριστική προβολή του Δήμου και της περιοχής των Τζουμέρκων γενικότερα, σε διάφορες εκδηλώσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το παρθενικό του ταξίδι στην υψηλότερη οροσειρά της γης κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένο, με δεδομένο ότι οι φωτογραφίες της αποστολής της Hellas Nature, στις οποίες το πανό φιγουράρει σε πρώτο πλάνο, διαμοιράστηκαν μέσα από τα social media συμμετεχόντων και μη, ενώ όλοι όσοι πήραν μέρος στο ταξίδι, έμαθαν πληροφορίες για τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων και το κόνσεπτ του Γραφείου Τουρισμού, από τον συν-αρχηγό της 17μελούς αποστολής, ειδικό σύμβουλο του δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων σε θέματα τουρισμού Χρήστο Τασούλα Chris Tasoulas. Άπαντες δήλωσαν το ενδιαφέρον να επισκεφθούν την περιοχή, αν και ορισμένοι το έχουν κάνει ήδη.

Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή ανέβηκε στο Everest Basecamp, σε υψόμετρο 5.364 μ., και στη συνέχεια μία ομάδα κατέκτησε την κορυφή Kala Phattar στα 5.545 μ., ενώ η δεύτερη κινήθηκε προς το basecamp του Island Peak, καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν απαγορευτικές για να πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ανάβαση στην κορυφή Lobuche στα 6.119 μ.

Το πανό του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων ξεκίνησε το δεύτερο ταξίδι του, συνοδεύοντας την αποστολή της Hellas Nature στην προσκυνηματική διαδρομή στην Ιβηρική χερσόνησο Camino de Santiago, γνωστή και ως ο δρόμος του Αγίου Ιακώβου, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εξόρμηση στην κορυφή του Άτλαντα στο Μαρόκο, σε υψόμετρο 4.171 μ. Μέσα στο καλοκαίρι θα ταξιδέψει, επίσης, στο όρος Νταμαβάντ, την ψηλότερη κορυφή του Ιράν, στο Αραράτ στο ανατολικό άκρο της Τουρκίας, στο Κιργιστάν, στο Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας και το Περού.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, κάνει αναρρίχηση, βουνό και κείμενο που λέει "ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ EION ΥΜΕΡΚΩΝ ON MEPKO MUNICIPALITY OF NORTHERN TOURISM OFFICE GREECE REGION OF EPIRUS TZOUMERKA TZOUN ಓೀ ellas ature Ameripanteu teu"
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, παλτό σε στιλ σέρπα, βουνό και κείμενο που λέει "ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ BOPEION ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΙ ΔΜΟΥΒΡΕΙΝΟΥΜΕΟΝ ΚΩΝ TOURISMOFFICE MINCIPAUNY TOURISM OFFICE GREECE GREECE RECION NO OE HIZIUMEDRE ALMERKA EPIRUS กุ Amczipanteu ellas ature"
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "HIMALAYANLONCE LODGE HIMALAYAN ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΔΗΜΟΥΒΟΡΕΙΩΝΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ TZOYME TOURISM VENICPALITY OFHEFTREH OFFICE HEETИEAK UMEBKA GREECE REGION TOURISMOFFICE RULMERRA OF EPIRUS w- W. ellas ature anto Ameripaniou O"
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα, χάρτης, βαλίτσα και κείμενο που λέει "Checkn Ie EHrEKИC Bameplur A 4 리아아 തන &ลิต B, ← p TATOIC CLU HILIAS HELASHATERE ΤΡΑΦΕΙΟ ΔΗΟΥΒΟΡΕΙΩΝΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ΤΡΙΦΕΙΟΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ TOURISMOFFICE TOURISM OFFICE GREECE MINEFSINYG REGION EPIRUS. NORTHI FACER 1 ellas ature @mazipantou mesion"
Μπορεί να είναι εικόνα 13 άτομα, βουνό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο και ‎κείμενο που λέει "‎COME TO EVEREST EVEREST BASE CAMP CAM 5354. M. 20 সমন্'মহমা Khumbu Pasanglhamu Rural 26 EINTRACH لات ty,WardNo.-4 cy, Ward No.-4 GitH ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΤΖΟΥΜΕΡΚΩΝ TOURISM TOURISMOFFICE OFFICE MUNICIPALITY NORTHERN TZOUMERKA GREECE-REGIONOFEPIRUS GREECE REGION OF EPIRUS W w ellas ature ameripantou‎"‎‎
Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, βουνό και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα, παλτό σε στιλ σέρπα και κείμενο που λέει "HELLAS HELLASNATURE NATURE W 公。 ellas ature #mazipantou TOYPI MOY BOPEION T70 SPONDORED BY: [TERRAmare] BCYNO ΘΛΛΑΣΣΑ CAMPING SOWNO.DAAEACAMPING ellas ature #mazipanteuO TOURISM NO MUNICIPALITY OF ΙΩ TIMEPKON GREECE GREECE-REG REG BTCKA."
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, βουνό και κείμενο που λέει "心息 晴 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΟΡΕΙΩΝ ΖΖΟΥΜΕΡΚΩΝ ー TOURISM TOURISMOFFICE OFFICE NUNICIPALITY FNORTHERN NUNICPLIYOFMAORTHERATOUMERKA TZOUMERKA ZOIMEPRON GREECE -REGION OF EPIRUS Noloro H ellas ature Amazipanteu"

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!