Το πιο πετυχημένο Καρναβάλι Κατσικά, αυτό της Κυριακής, μπορεί να ολοκληρώθηκε όμως οι σκέψεις και οι νέες ιδέες για το επόμενο ξεκινούν ήδη με σκοπό να είναι ακόμη καλύτερο και πιο πετυχημένο.

Η καρναβαλική μουσική μπορεί να σταμάτησε, οι μάσκες μπορεί να μπήκαν στα συρτάρια, αλλά οι όμορφες εικόνες που ζήσαμε την Κυριακή της Αποκριάς στους δρόμους του Κατσικά θα είναι οδηγός για το μέλλον του Καρναβαλιού μας.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κατσικά αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και στήριξε την καρναβαλική παρέλαση, χειροκροτώντας τους καρναβαλιστές. Επίσης ένα ξεχωριστό και μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς τους καρναβαλιστές που συμμετείχατε, ενεργά στην μεγάλη μας καρναβαλική παρέλαση.

“Ευχαριστούμε φυσικά τον Δήμο Ιωαννιτών και τη Δημοτική Κοινότητα Κατσικά για την άψογη συνεργασία μας και φέτος, τους πολιτιστικούς συλλόγους & τους συλλόγους γονέων & κηδεμόνων από σχολεία που συμμετείχαν, τους παιδικούς σταθμούς & τα φροντιστήρια, τους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν στην άρτια διοργάνωση, τον Dj που έντυσε μουσικά την παρέλαση, τους παρουσιαστές που έδωσαν παλμό και ζωντάνια στην παρέλαση κι όχι μόνο, τους τεχνικούς εικόνας & ήχου, την Αστυνομία, το Τμήμα Διασωστών Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού αλλά και τους χορηγούς επικοινωνίας και τους χορηγούς μας. Και φυσικά όλα τα Μ.Μ.Ε. της πόλης για την κάλυψη του γεγονότος” αναφέρει η ανακοίνωση.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!