Στα 35 χρόνια λειτουργίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων αναφέρεται με ανακοίνωσή της η ΝΕ Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας πως ο αγώνας για τη στήριξη του ΕΣΥ είναι η παρακαταθήκη που άφησε στο ΠΑΣΟΚ ο ιδρυτής του κόμματος αλλά και των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων, ιστορικός ηγέτης Ανδρέας Παπανδρέου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

Τα 35 χρόνια λειτουργίας του συμπλήρωσε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ένα Νοσοκομείο που ιδρύθηκε και εγκαινιάστηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Στέκεται αγέρωχο στο χρόνο και προσφέρει υπηρεσίες υγείας όχι μόνο στην περιοχή μας αλλά και σε ολόκληρη τη Β. Δυτική Ελλάδα.

Ο ιδρυτής των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα και στα Ιωάννινα, Ανδρέας Παπανδρέου άφησε με έντονα γράμματα γραμμένο ότι η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό και έτσι πρέπει να προσφέρεται.

Το Νοσοκομείο συνεχίζει να λειτουργεί γιατί το θέλουν οι εργαζόμενοι όλων των υπηρεσιών και ειδικοτήτων, αυτοί που κατά την διάρκεια της πανδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αψηφώντας τις δυσκολίες.

Πέρασαν χρόνια και σταδιακά άρχισε να αποδυναμώνεται, να έχει τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, με αποτέλεσμα να καταγράφεται σήμερα μια ταλαιπωρία στους ζητούντες υπηρεσίες υγείας.

Για μας στο ΠΑΣΟΚ, υπάρχει μια παρακαταθήκη που άφησε ο Ανδρέας Παπανδρέου, να στηρίξουμε το Δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών Υγείας σε Πανελλαδικό και Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!