Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων ευχαριστεί θερμά τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρόσωπα που απαρτίζουν τη νέα Ε.Δ.

Ο Πρόεδρος της Ε.Δ., Παναγιώτης Δαβής και τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, εκφράζουν παράλληλα την ικανοποίησή τους για τη συνεχή, άριστη και ουσιαστική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ των μελών της Ε.Δ., του υπουργού κ. Βρούτση και των στελεχών του υπουργείου και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Με κοινό γνώμονα την αντιμετώπιση των αναγκών των αθλητικών εγκαταστάσεων, την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους αθλητές και τα Σωματεία των Ιωαννίνων, αλλά φυσικά και προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του μαζικού – ερασιτεχνικού αθλητισμού, δεσμευόμαστε πως η συνεργασία αυτή, που ξεκίνησε από την εμπιστοσύνη που έδειξε στα πρόσωπά μας ο κ. Βρούτσης, θα συνεχιστεί με μεθοδική δουλειά και με μοναδικό στόχο τη περαιτέρω αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του ΠΕΑΚ Ιωαννίνων», αναφέρουν σε κοινή δήλωσή τους τα μέλη της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!