Ο σύλλογος εδαφοσφαίρισης  διοργανώνει στις 23 και 24 Μαρτίου 2024 το πρώτο Πανελλήνιο Τουρνουά Συλλόγων «Bienvenue Petanque» υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης (Ε.Ο.ΕΔ) στην πόλη των Ιωαννίνων και συγκεκριμένα στο παραλίμνιο πάρκο του Περάματος. με τη συμμετοχή περίπου 80  αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Σκοπός αυτής της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη και διάδοση  στην κοινωνία των Ιωαννίνων του αθλήματος Petanque, το οποίο είναι ευρέως διαδεδομένο σε όλη την Ευρώπη, ενώ αποσκοπούμε και στη μελλοντική καθιέρωση παρόμοιων διοργανώσεων.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές από Αθήνα, Πρέβεζα, Κέρκυρα, Λευκάδα,Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα και καλούμε όλους τους πολίτες -μικρούς και μεγάλους- να παρακολουθήσουν και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με το άθλημα μέσω ενός τουρνουά αντάξιου της πόλης και των κατοίκων της.

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του  «Ioannina Petanque Club» ευχαριστούν θερμά τον χορηγό επικοινωνίας που είναι η ΕΡΤ, την Περιφέρεια και τον Δήμο Ιωαννιτών καθώς και τους χορηγούς του «Bienvenue Petanque» και σας περιμένουν το Σάββατο 23/3/2024 και ώρα 10:00 στο Πέραμα.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!