Φέτος τα ποτάμια είναι φουσκωμένα, γεμάτα ζωή. Οι πολλές βροχές και τα χιόνια στο βουνό έφεραν πολύ νερό, κάνοντας την πρόσβαση δύσκολη αλλά την προσμονή ακόμα μεγαλύτερη. Επιλέξαμε ένα σημείο με λιγότερη ροή, ώστε να μπορέσουμε να προσεγγίσουμε με ασφάλεια το ποτάμι.

Στην εξόρμηση ήμασταν εγώ (Φίλιππος), ο γιος μου ο Χριστόφορος και ο φίλος μας ο Παύλος. Ξεκινήσαμε ψάχνοντας ένα νέο μονοπάτι μέσα από το δάσος για να φτάσουμε στο νερό. Η φύση μοναδική, το τοπίο άγριο και εντυπωσιακό.

Και τότε… το πρώτο τσίμπημα της χρονιάς!
Μια όμορφη πέστροφα, αλλά δυστυχώς ξαγκιστρώθηκε και χάθηκε μέσα στο ρεύμα.

Λίγο αργότερα όμως, ο Χριστόφορος έπιασε την πρώτη πέστροφα του 2026! Ακολούθησα κι εγώ με άλλη μία και το χαμόγελο δεν έφυγε από τα πρόσωπά μας μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Περπατήσαμε μέσα στο ποτάμι, απολαύσαμε απίστευτες εικόνες και επιστρέψαμε από το ίδιο μονοπάτι γεμάτοι ικανοποίηση και ευγνωμοσύνη για την πρώτη εξόρμηση της χρονιάς.

Καλή σεζόν σε όλους! 🎣
📅Ημ. Ψαρέματος: 28/2/2026
🎣 Ψαράδες στο βίντεο:
Μπάρμπας Φίλιππος
Μπάρμπας Χριστόφορος
Αντωνίου Παύλος