Με τη signature Paloma και πρωταγωνιστή το Βίκος Pink Grapefruit, η Βίκος Α.Ε. συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στο Athens Bar Show, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 7,8 και 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο της Athens Bar Week 2023. Η μεγάλη αυτή γιορτή έχει γίνει πλέον θεσμός, με πλήθος επαγγελματιών από τον χώρο της εστίασης, να προσφέρουν μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε κάθε γωνιά της Αθήνας.
Η εταιρεία Βίκος κέρδισε τις εντυπώσεις με το “Pink Phenomenon” καλώντας τους επισκέπτες σε έναν ροζ κόσμο απόλαυσης. Το Βίκος Pink Grapefruit έφερε για ακόμα μία φορά τη γευστική επανάσταση, αυτή τη φορά στο Athens Bar Show, αποτελώντας την τελευταία τάση στο fine drinking, και το καλύτερο συνοδευτικό για κλασικά και εμπνευσμένα cocktails.
Η παρουσία της Βίκος Α.Ε. στο Athens Bar Show 2023 έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της εταιρείας σε μεγάλες διοργανώσεις για τον χώρο της εστίασης, καθώς επίσης και τη στρατηγική επιχειρηματική της ανάπτυξη, που τη φέρνει συνεχώς στην κορυφή του κλάδου.

 

 

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.
Η εταιρεία λειτουργεί πέντε υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τέσσερα εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και παράγουν αναψυκτικά, ενώ το πέμπτο  εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) από PET και πώματα. Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 87.800m2, σε συνολική έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού, λειτουργεί 33 γραμμές και η παραγωγική της δυναμικότητα είναι 492.200 φιάλες/ώρα

To 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά. Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λάνσαρε τη Βίκος Cola Zero Sugar, τη μόνη Cola Zero Sugar με φυσικό μεταλλικό νερό και αποκλειστική συνταγή. Το 2022 εμπλουτίζεται η κατηγορία των mixers με το λανσάρισμα του Βίκος Pink Grapefruit Soda. Τα αναψυκτικά Βίκος είναι τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα. Επιπλέον το 2022 ολοκληρώνει την επένδυση 22 εκ. του νέου βιομηχανοστασίου στο Καλπάκι Ιωάννινων και εισέρχεται στην αγορά HO.RE.CA λανσάροντας νέες συσκευασίες γυαλιού και αλουμινίου για τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!