Συνεχίζεται η … Σφαγή στην σκηνή του Θεάτρου Έκφραση για δύο ακόμη Κυριακές. Το εμβληματικό έργου του Ε. Ιονέσκο ¨Το παιχνίδι της σφαγής¨, σε σκηνοθεσία Χρήστου Χρήστου, συνεχίζει για δύο ακόμη παραστάσεις, στις 14 & 21 Απριλίου, με ώρα έναρξης 21.00 το βράδυ. Μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα, ο…
Χρήστος Χρήστου και η ομάδα του, υπόσχονται μια σειρά από κωμικοτραγικούς θανάτους, που δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. “Το παιχνίδι της σφαγής” του επίκαιρου Ευγένιου Ιονέσκο, θυμίζει έντονα τα παιχνίδια που παίζει η σημερινή κοινωνία στον εαυτό της. Άνθρωποι που πεθαίνουν ή ζουν κατά τύχη, που δεν ξέρουν να ζουν, που δεν ξέρουν γιατί πεθαίνουν. Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Σχεδόν καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με το παράλογο. Οργή και απόγνωση όταν ακόμα και η επιστήμη ή η τέχνη σηκώνει τα χέρια ψηλά.
“Το παιχνίδι της σφαγής” μιλάει για το συμβολικό και τον πραγματικό θάνατο, αυτόν που ενώ κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιείται, εκ των υστέρων αναρωτιόμαστε (και όχι όλοι) για τα αίτια. Κυριακή 7,14,21 Απριλίου, στις 21.00. Γενική είσοδος : 5 ευρώ. Τηλέφωνα κρατήσεων: 2651554505 & 6907500710.
Παίζουν: Λανάρης Θανάσης Τζίμας Απόστολος Τσαμπά Νατάσα Τριάντου Σοφία Ζησίδη Βάσω Τορουνίδη Άρτεμις Κόκκινου Άννα – Μαρία Μπότη Λίνα Τζουλάφη Ντέμυ Ευθυμίου Σέβη Ως χάρος εμφανίζεται η: Λουκία Κονιδαρη Σκηνοθεσία: Χρήστου Χρήστος Μουσική επιμέλεια: Τζίμας Απόστολος Σκηνικά-Κοστούμια: Η ομάδα Βιντεοσόπηση: Κωνσταντής Δήμος Αφίσα: Αντώνης Χρήστου Μακιγιαζ: Χριστίνα Μητρογιώργου Φωτογραφίες: Γεωργία Λαμνή.
Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!