Σε πνεύμα ενθουσιασμού και αισιοδοξίας τα μέλη της Τομεακής Οργάνωσης ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ οργανώνουν τους εορτασμούς για τα 50 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ώστε κάθε φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων να γνωρίσει τα επίκαιρα συνθήματα του Πολυτεχνείου, τις ένδοξες σελίδες που έγραψε στην ιστορία η ΚΝΕ και το ΚΚΕ, να εμπνευστεί, να πάρει τη θέση του δίπλα στις ΟΒ της ΚΝΕ στο Πανεπιστήμιο.
Ανταποκρινόμενοι στην άμιλλα που προκήρυξε του ΚΣ της ΚΝΕ για τη στρατολογία και την αύξηση της διακίνησης του «Οδηγητή», τα μέλη της Τ.Ο. ΑΕΙ Ιωαννίνων της ΚΝΕ κάνουν την νύχτα μέρα για να φτάσει το φύλλο του Οδηγητή μαζί με τον παράνομο Οδηγητή του Νοέμβρη του 1973 σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου.
Στη Παπαζόγλειο φιλοξενείται σήμερα και αύριο έκθεση της Ιδεολογικής Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου-Κέρκυρας-Λευκάδας της ΚΝΕ με τίτλο «1973-2023: 50 χρόνια από τον ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου. ‘Μικρός λαός και πολεμά δίχως σπαθιά και βόλια’ – Γ. Ρίτσος». Στον χώρο διακινούνται επίσης και σχετικές εκδόσεις της Σύγχρονης Εποχής.
Απευθυνόμαστε λοιπόν σε όλους του φοιτητές, που φώναξαν μαζί μας «ή τα κέρδη του ή οι ζωές μας», που οργίζονται από την σφαγή που διεξάγεται στην Παλαιστίνη, όλους εκείνους που θέλουν να ¨κάτι¨ να κάνουν και τους καλούμε τώρα να κάνουν το βήμα μέσα από την οργάνωσή τους στην ΚΝΕ.
Δίνουμε ραντεβού στο μεγάλο αντιιμπεριαλιστικό συλλαλητήριο που την Παρασκευή 18:00 στο Μνημείο Ηρώων στη Δόμπολη και το Σάββατο 18/11 19:00 στην προβολή του ντοκιμαντέρ του ΚΣ της ΚΝΕ με τίτλο «Ένας ζεστός Νοέμβρης» στην Παπαζόγλειο Υφαντουργική Σχολή.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!