Τον Αύγουστο θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στους αστυνομικούς της Θεσπρωτίας

Με τη μισθοδοσία Αυγούστου θα καταβληθεί το επίδομα παραμεθορίου στους αστυνομικούς Φιλιατών και Σαγιάδας, μαζί με αναδρομικά από τον Οκτώβριο του 2025.

Τον Αύγουστο θα δοθεί το επίδομα παραμεθορίου στους αστυνομικούς της Θεσπρωτίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Με τη μισθοδοσία του Αυγούστου αναμένεται να καταβληθεί το ειδικό επίδομα παραμεθορίου στους αστυνομικούς των ακριτικών περιοχών της Θεσπρωτίας.

Το επίδομα, ύψους 130 ευρώ μηνιαίως, θα δίνεται  – μαζί με τα αναδρομικά που αντιστοιχούν από τον Οκτώβριο του 2025 – στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατών, στο Ά Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, στο Β´ Τμήμα συνοριακής φύλαξης Φιλιατών καθώς στο Τμήμα διαβατηριακού ελέγχου Σαγιάδας.

«Με την εξέλιξη αυτή λύνεται μια σημαντική εκκρεμότητα για τους αστυνομικούς των ακριτικών περιοχών της Θεσπρωτίας και παράλληλα δημιουργούνται οι προϋποθέσεις προκειμένου στο επόμενο διάστημα να επεκταθεί η χορήγηση του επιδόματος και σε όλους τους ένστολους που υπηρετούν στην παραμεθόρια περιοχή μας», δήλωσε ο Βασίλης Γιόγιακας.

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google