Ο Δήμος Ζίτσας στο πλαίσιο του έργου «Social Agribusiness and Farmworkers Cooperatives – AGRIFARM» (INTERREG Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020), διοργανώνει στις 16, 17 και 18 Δεκεμβρίου τριήμερη Διαδικτυακή Έκθεση για τα Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά του τόπου μας με τίτλο «AROMA ZITSAS». Είκοσι διαδικτυακά περίπτερα θα διατίθενται δωρεάν από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2021 σε τοπικούς παραγωγούς για να προβάλλουν τα προϊόντα τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Οι παραγωγοί Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας από την οποία θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση. Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τους παραγωγούς και να κλείνουν συμφωνίες. Στο πλαίσιο αυτής της Έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 τα εγκαίνια μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο θα βρείτε στην ιστοσελίδα του έργου https://projectagrifarm.eu/ Γ

ια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 26510 62819 ή στο e-mail apostolos.geitonas@stratis.com.gr.

Παράλληλα, εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορεί να γίνει μέσω του παρακάτω υπερσυνδέσμου: https://forms.gle/zPcmYKGZoSbwWrZ47

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!