“Τελικά χρειάστηκε η παρέμβαση του Υπουργού Εσωτερικών για να ενεργήσει ο Δήμαρχος το αυτονόητο. 

Την παύση του Αντιδημάρχου.

Ο Δήμαρχος που επί 2 μέρες κρυβόταν πίσω από τη Δικαιοσύνη. Ο πρώτος πολίτης του Δήμου που είχε υποχρέωση να προστατεύσει τον Δήμο μας και όχι να τον αφήσει να εκτεθεί πανελλαδικά καλύπτοντας τον Αντιδήμαρχό του. Στην πολιτική και στην αυτοδιοίκηση τα αντανακλαστικά σε τέτοιες καταστάσεις πρέπει να είναι άμεσα στη λήψη των αποφάσεων.

Η παράταξή μας αισθάνεται δικαιωμένη για τη στάση της αλλά και από τις εξελίξεις που ακολούθησαν. Σεβόμενοι πλήρως την δικαιοσύνη και με εμπιστοσύνη στο έργο της δεν περιμέναμε την ετυμηγορία της προκειμένου να αναδείξουμε το θέμα. Γιατί έτσι οφείλουν να λειτουργούν όσοι νοιάζονται πραγματικά για τον τόπο τους και την εικόνα που αυτός προβάλλει. Αντίθετα ο Δήμαρχος άτολμος και κρυπτόμενος περίμενε να του τραβήξει το αυτί ο Υπουργός για να παύσει τον Αντιδήμαρχό του. Δυστυχώς ο Δήμος Ζίτσας εκτέθηκε πανελληνίως με αποκλειστική ευθύνη του ανθρώπου που όφειλε να έχει αποτρέψει όλα αυτά. Του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Ο τόπος μας αξίζει μια καλύτερη τύχη με Ανθρώπους στη διοίκηση του Δήμου που τολμούν και βρίσκονται μπροστά από τις εξελίξεις.”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!