Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος σημείωσε ότι «ο πρωθυπουργός συνεχίζει να λέει ψέματα για την υπόθεση των Τεμπών. Είναι ένα έγκλημα. Ένα έγκλημα που έγινε την ώρα που ο ίδιος κυβερνούσε. Και ένα έγκλημα, το οποίο η κυβέρνησή του προσπάθησε να συσκοτίσει, να συγκαλύψει».

Υποστήριξε ότι «του λέμε λοιπόν ότι κάποια στιγμή πρέπει να πει την ωμή αλήθεια στους Έλληνες πολίτες. Ποιόν κρύβει; Γιατί τον κρύβει; Και γιατί δεν μας λέει ο ίδιος επιτέλους την αλήθεια, ποιος είναι ο ηθικός και ο φυσικός αυτουργός αυτής της έκρηξης που έκαψε τα παιδιά μας. Η αλήθεια στο φως κ. Πρωθυπουργέ, έστω και για μία φορά».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «ο κ. Ανδρουλάκης χρειάστηκε έναν ολόκληρο χρόνο για να καταλάβει και να αντιληφθεί αυτά που αποκαλύπτει επί ένα χρόνο η Ελληνική Λύση για το έγκλημα των Τεμπών. Αυτό σημαίνει χρονοκαθυστέρηση και τυμβωρυχία. Πρέπει επίσης να υπομνήσουμε στον κ. Ανδρουλάκη ότι η Ελληνική Λύση όταν μιλάει αναφέρει ονόματα, δεν κάνε έωλες και αφηρημένες καταγγελίες. Μιλήσαμε με ονόματα, μιλήσαμε για λαθρεμπόρους, μιλήσαμε για έγκλημα από την πρώτη στιγμή, από τον Μάρτιο του 2023. Τότε το κόμμα του έκανε πως δεν άκουγε. Τώρα λοιπόν θα ακούσει την αλήθεια. Τον καλωσορίζουμε στην φωνή της λογικής, έστω και με καθυστέρηση ενός έτους».

Βελόπουλος για πρόταση δυσπιστίας: ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρωταγωνιστούν για άλλη μια φορά στο θέατρο του παραλόγου
Τέλος, ο Κυριάκος Βελόπουλος επισήμανε ότι «σήμερα για πρώτη φορά ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε και ο ίδιος με τη δήλωσή του, ότι έχει το αίσθημα της ήττας. Για τις ευρωεκλογές ζήτησε από τον Ελληνικό λαό να είναι πρώτο κόμμα η ΝΔ, αντιλαμβανόμενος ότι η αντιπολίτευση είναι σμπαράλια, πλην της Ελληνικής Λύσης».

Συμπλήρωσε ότι «αυτό που του υπομνύουμε εμείς είναι το εξής: Πρώτος με 30% και πάνω; Πρώτος με κάτω από το ποσοστό των ευρωεκλογών; Πρώτος και με 25%. Ας μας πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός τι σημαίνει πρώτος, για να του πούμε το αυτονόητο: Ότι 9 Ιουνίου θα πάρει την απάντηση και θα είναι ράπισμα στην πολιτική του».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!