Στα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα στις 26 του μήνα, όλη η Ελλάδα είχε συγκλονιστεί από το περιστατικό με το 4χρονο παιδάκι που διασώθηκε χάρη στην έγκαιρη και υπεράνθρωπη επέμβαση των αστυνομικών.

Θυμίζουμε πως όταν έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ στο σημείο, το παιδάκι δεν έδειχνε σημάδια ζωής και μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, ο Κωνσταντίνος Σαμαράς άρχισε να του κάνει μαλάξεις.

Πάνω στον άγχος τους, όταν άκουσαν τις σειρήνες νόμιζαν ότι ήταν το ασθενοφόρο και κατέβηκαν κάτω, όμως τότε διαπίστωσαν πως ήταν ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης που είχε φτάσει στο σημείο για να βοηθήσει.

«Ήταν ένα συναίσθημα απερίγραπτο… κάναμε κάτι σχεδόν αδύνατο», λέει συγκινημένος ο Κωνσταντίνος Σαμαράς, ο οποίος είναι 31 ετών, από το Ανθοχώρι Μετσόβου, παντρεμένος και πατέρας και αυτός ενός μικρού παιδιού. Και προσθέτει: «Νιώθω υπερηφάνεια για τους συναδέλφους μου και για μένα, ευγνωμοσύνη στο Θεό που με βοήθησε να ανταπεξέλθω σε αυτό το περιστατικό και εμένα και τους συναδέλφους μου και νιώθω την υποχρέωση να συνεχίσω και εγώ και οι συνάδελφοι μου και την ομάδα μου να κάνουμε αυτό για το οποίο έχουμε εκπαιδευτεί και ορκιστεί. Ο κόσμος πρέπει να ξέρει πως είμαστε εδώ και θα προσπαθούμε να είναι πάντα τα καλά πιο πολλά».

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!