“Η δημοτική αρχή μεθόδευσε την εν κρυπτώ συνεδρίαση του χτεσινού δημοτικού συμβουλίου. Ούτε ΜΜΕ, ούτε μετάδοση στο youtube, ούτε μετάδοση από το δημοτικό ραδιόφωνο. Κρυφό σχολειό!
Λογικό. Συνεπέστατη στην συνήθειά της στην 4ετή λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου η Δημοτική Αρχή.
1) Δεν πρόκειται για «Νέα» Εποχή. Παλιά και κακοφορμισμένη είναι.
2) Δεν πρόκειται για προοδευτική παράταξη. Δεν θα βαφτίσουμε και το κρέας ψάρι.
Ο Λάζαρος Νάτσης μίλησε για το πόσο επιτακτικό είναι να επικοινωνήσει ο Δήμος στην κοινωνία τους κινδύνους από τις πλημμύρες στο λεκανοπέδιο. Αν και είναι ο μοναδικός που έχει υπεραναλύσει το ζήτημα πολλές φορές στο δημοτικό συμβούλιο το έκανε και χτες. Φωνή βοώντος….
Πέρυσι τόσο ο κ. Βάββας όσο και ο κ. Πάνου είχαν δεσμευτεί δημόσια ότι οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς θα γινόταν επιτέλους ηλεκτρονικά. Μαντέψτε. Ε, δεν έγιναν. Πάλι ο κόσμος ξημεροβραδιάστηκε σε ουρές στον παιδικό στην πλατεία Πάργης. Στην χτεσινή μας αναφορά, απλά δεν σχολίασαν τίποτα.
4 χρόνια τώρα, κάθε χρόνο μας λένε ότι σε λίγους μήνες θα ολοκληρωθεί το έργο για το οποίο είχε συσταθεί ειδική ομάδα που θα μάθουμε επιτέλους τι χρωστάει ο Δήμος στην ΔΕΥΑΙ και τι η ΔΕΥΑΙ στον Δήμο. Μαντέψτε και πάλι. Τζίφος. Πάμε για άλλα. Κουβέντα και για αυτό.
Το κερασάκι στην τούρτα της «Παλιάς Εποχής» ήταν χτες η δωρεά 2 μηχανημάτων σε Δήμο της Νότιας Αλβανίας όπου ζει σημαντικός πληθυσμός της ελληνικής μειονότητας. 3 βδομάδες πριν τις εκλογές. (Αχχχ αυτά τα πούλμαν)
Λέει η αντιπολίτευση, δεν είναι επείγον το θέμα. Όχι είναι λέει ο Δήμαρχος. Κάτι θα ήξερε που δεν ξέραμε εμείς. Αλλά υποψιαζόμαστε όλοι. Λέει πως οι άνθρωποι τα έχουν ανάγκη και πως μπορούν εύκολα να τα επισκευάσουν.
Έρχεται η παράταξή μας και λέει, το θέμα δεν είναι επείγον αλλά μπορεί να γίνει. Και καταθέτουμε την πρόταση της δωρεάς των μηχανημάτων σε έναν από τους Δήμους που επλήγησαν από τις πλημμύρες Τρικκαίων, Λαρίσης, Καρδίτσας, Βόλου κ.λ.π.
Ξαφνικά με μιας τα μηχανήματα γίνανε σκραπ. Είναι άχρηστα και είναι για σκραπ λέει ο Δήμαρχος. Αν πάνε στην Λάρισα θα φτιαχτούν σε 7 χρόνια! Μάλιστα. Στην Αλβανία θα τα φτιάχνανε άμεσα και στην Λάρισα σε 7 χρόνια.
Πάω στοίχημα ότι αν τα έκανε δωρεά στον Δήμο Πατρέων ο Πελετίδης θα τα έκανε λειτουργικά πριν φύγει το 2023.
Αλλά αυτοί είστε!”

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!