Βραδιά πολιτισμού στην Πάργα

Μια ξεχωριστή μουσική και πολιτιστική βραδιά θα φιλοξενήσει η Πάργα την Κυριακή 31 Μαΐου, τιμώντας τα 70 χρόνια από την έλευση του Club Med στο Ιόνιο, με συναυλία στον ιστορικό όρμο της πόλης.

Βραδιά πολιτισμού στην Πάργα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του epirusgate.gr στην Google

Η Πάργα ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια ξεχωριστή βραδιά πολιτισμού και μουσικής!

Την Κυριακή 31 Μαΐου, σε διοργάνωση του Λιμενικού Ταμείου Πάργας και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, τιμούμε τα 70 χρόνια από την έλευση του Club Med στο Ιόνιο — ένα σημαντικό ορόσημο για τον ελληνικό τουρισμό και την ιστορία της Πάργας.

Στον μαγευτικό όρμο της πόλης, κάτω από το επιβλητικό Ενετικό Φρούριο και το Γαλλικό Οχυρό, η Πάργα θα γεμίσει μουσική, φως και πολιτισμό.

Η Συμφωνική Ορχήστρα Ιωαννίνων και η Χορωδία Πάργας, υπό τη διεύθυνση του διεθνούς φήμης μαέστρου Eduardo Marturet, θα χαρίσουν στο κοινό μια μοναδική μουσική εμπειρία σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς.

Η βραδιά είναι αφιερωμένη στη μνήμη του αείμνηστου Πέτρου Γιούργα, ενός ανθρώπου που αγάπησε βαθιά την Πάργα και πίστεψε στην αυθεντική φιλοξενία και την ποιότητα του τουρισμού.

Μια βραδιά αφιερωμένη στην ιστορία, τον πολιτισμό και την αυθεντική ταυτότητα της Πάργας.

Ο Πρόεδρος Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάργας σάς προσκαλεί να γίνετε μέρος μιας μοναδικής βραδιάς μουσικής, πολιτισμού και ιστορικής μνήμης, σε ένα από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας.

 

Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στη Google