Σε μία κατάμεστη αίθουσα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου η εκδήλωση του Περιβαλλοντικού Ναυταθλητικού Ομίλου Ιωαννίνων για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών για το 2023.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ιωαννιτών κ. Θωμάς Μπέγκας, ο Αντιπερειφερειάρχης Ηπείρου κ. Βασίλης Γοργόλης και οι Αντιδήμαρχοι Ιωαννιτών κ. Στέφανος Σίντος και Κωνσταντίνος Γκόγκος.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Ευθύμιος Βλάχος σημείωσε πως το 2023 ήταν μια άκρως επιτυχημένη χρονιά για τον Π.Ν.Ο.Ι., καθώς ο Όμιλος εκπλήρωσε τους στόχους που είχε θέσει. Με βασικές αρχές την εθελοντική εργασία των μελών του, τη διαφάνεια, την οργάνωση, τον προγραμματισμό και την εξωστρέφεια, ο Π.Ν.Ο.Ι. κατάφερε, μεταξύ άλλων, την ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυσή του σε έμψυχο δυναμικό, την ανάδειξή του στη 10η θέση της Πανελλήνιας Γενικής Κατάταξης και σειρά διακρίσεων σε πανελληνίους και διασυλλογικούς αγώνες. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του Ομίλου, με αποκορύφωμα αυτήν του Ολυμπιονίκη Στέφανου Ντούσκου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σερβίας, όπου εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη τους και τη συμβολή τους στην άρτια λειτουργία του Ομίλου.

Τέλος, τόνισε πως και το 2024 θα είναι χρονιά συστηματικής και ανιδιοτελούς εργασίας,  με σκοπό το ποιοτικότερο παραγόμενο αθλητικό έργο και την περαιτέρω ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος της κωπηλασίας.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!