Ο Δήμος Κόνιτσας την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 φιλοξένησε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου την εκδήλωση της απονομής των ετήσιων χρηματικών επάθλων και βραβείων στους δικαιούχους απόφοιτους μαθητές των ακριτικών σχολείων του Νομού Ιωαννίνων που διοργανώνει το Ίδρυμα «Μόρφωσις Νεολαίας».

Το Ίδρυμα «Μόρφωσις Νεολαίας», που διαχειρίζεται η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδος, βραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους πρωτεύσαντες μαθητές, εκπληρώνοντας τη βούληση του διαθέτη Στέφανου Βασιλάκου από την Κόντσικα των Γραμμενοχωρίων.

Η απονομή των βραβείων έγινε από τον Πρόεδρο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, τον Δήμαρχο, τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Κόνιτσας και του Δήμου Πωγωνίου, καθώς και από την βουλευτή του νομού Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη και τον εκπρόσωπο της μουσικής μας παράδοσης Σάββα Σιάτρα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ο Δήμος Κόνιτσας εκφράζει θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές για τη διάκρισή τους, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους για τη στήριξη που τους προσφέρουν, καθώς και στον Πρόεδρο και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος και της Πανηπειρωτικής για την αξιέπαινη πρωτοβουλία.

 

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!