Με τον μεγάλο τελικό της Κυριακής στις 9μ.μ. πέφτει η αυλαία για τον μουσικό διαγωνισμό του X-Factor, το οποίο επέστρεψε φέτος μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Στην αποψινή βραδιά, πέντε φιναλίστ θα διεκδικήσουν το σπουδαίο έπαθλο των 150.000 ευρώ, καθώς και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.
Οι πέντε φιναλίστ του τελικού του X-Factor είναι οι “Γίναμε”, η Κατερίνα Λαζαρίδου, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, ο Χρήστος Αδαμόπουλος και η Έλενα Παναγιωτίδου.

Μεγάλη στιγμή της βραδιάς θα είναι η guest εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος θα χαρίσει μερικές από τις μοναδικές του ερμηνείες πάνω στη σκηνή, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα στη βραδιά.

Οι τηλεθεατές θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Γιαννιώτες “Γίναμε” ζητούν την ψήφο μας,  με online ψηφοφορία στο xfactorgreece.gr και στο mobile app του MEGA.

Οι “Γίναμε” αποτελούνται από δύο νέα παιδιά, τον Κωστή και τον Θανασάκη, οι οποίοι γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα Γιάννενα. Η γνωριμία τους έγινε τυχαία σε ένα θέατρο στην πατρίδα τους και στάθηκε η αφορμή να δημιουργηθεί μια ισχυρή φιλία. Δεν έχουν τσακωθεί ποτέ και όλα τα βιώνουν με χιούμορ και καλοσύνη. Ο ένας αποτελεί το «μουσικό μισό» του άλλου κι έτσι έχουν καταφέρει να παντρέψουν με μαεστρία δύο φαινομενικά αταίριαστα είδη μουσικής, δηλαδή το έντεχνο και το ραπ.

Πηγή έμπνευσης για τον Κωστή αποτελεί ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Γιάννης Πάριος, και για τον Θανασάκη ο Εισβολέας και ο Stavento. Αυτήν την περίοδο θα βρεις τον πρώτο ως φοιτητή στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και τον δεύτερο ως μάγειρα σε τοπικές επιχειρήσεις.

Κοινοποίηση

Κοινοποιείστε στους φίλους σας!